Restaurant Granen

Lad os stå for aftensmaden i dag

Skal aftensmaden være hjemmelavet så kig ind i Granen, KBs sportsrestaurant, og se dagens mange spisefristelser. Hver dag finder du dagens ret på tavlen i vores restaurant og du vælger selv om du vil spise her eller tage maden med hjem. Kig forbi Peter Bangs Vej 147 eller bestil på telefon: 38 71 41 90. Vores køkken har åbent mandag til fredag kl. 17-21 (Øvrige dage efter aftale)

DAGENS RET

SE TAVLEN I RESTAURANTEN

KLASSIKERE

KLASSISKE DANSKE RETTER TIL FROKOST

AFTENSMAD

GOD DANSK MAD TIL
AFTENSMAD

HØJBELAGT

HØJBELAGT SMØRREBRØD

Granen ved KB Hallen

Køb din frokost eller smørrebrød hos os. Bestil mad til receptioner osv. Alt i julefrokoster og nytårsmenuer. Mad kan forudbestilles til søndage. Hos Alt i Mad leverer vi alt i mad. Om det er til din daglige frokost, når den lille sult melder sig eller når du vil forkæle dig selv eller personalet med lækkert smørrebrød. Eller til jul og nytår, når du egentlig hellere vil feste og hygge med dine gæster end at stå i køkkenet. Når du skal holde én af livets store fester sammensætter vi sammen den smukkeste og mest uimodståelige buffet til dig, så du og dine gæster er mætte på alle sanser. Hos Alt i Mad har vi sørget for alt, så selv den mest uerfarne vært eller værtinde kan imponere sine gæster med en uforglemmelig madoplevelse. Hos Alt i Mad er friske råvarer og årstidens grøntsager en selvfølge. Vi udvælger selv alt fisk og kød, så du er sikker på altid at få den bedste og møreste udskæring og de mest friske fisk. Ring til os, så får vi en snak om dine ønsker.

MENUKORT

Vores menu indeholder noget for enhver smag. Vi laver traditionelle retter. Vores menukort byder på de mest populære retter.

TAKE AWAY - ALT I MAD

Alle retter kan bestilles som take away – også i børnestørrelser. Du kan også besøge vores dinér køkken “Alt i Mad”.

Bestil på telefon: 38 71 41 90